Voorbereiding

Neen, niet mijn voorbereiding, die heb je als fotograaf hopelijk lang voor de trouwdag reeds genomen (en grondig ook!). Ik heb het over de voorbereiding van de bruid. Ikzelf vind het altijd weer spannend om s’ochtends vroeg bij de bruid aan te komen en eigenlijk niet te goed weten wat je mag verwachten. Elke ochtend snel de locatie scouten voor wat de mogelijkheden zijn en ondertussen eens van een kopje koffie nippen. Elke zaterdag is het alsof ik in een nieuwe “playground” terecht komt waar ik me volledig kan uitleven! Maar het is ook spannend omdat ik tenslotte een mannelijke fotograaf ben die zich begeeft op het privé domein van de bruid, haar mama, de zussen …. een beetje de vrouwelijke kant laten spreken (lees de janet uithangen) helpt wel in mijn gevalt 😉

Enkele beelden van de voorbije weken

Bruidjes, zussen en mama’s (en soms ook papa’s , broers & grootouders) bedankt voor de geweldige ontvangst week na week! (maar ook voor de koffie, speculoosjes, koffiekoeken, smacks, frosties en fruitsapjes)

2 thoughts on “Voorbereiding

  1. Jolien says:

    Super Tom! Ik lach me kreupel met je commentaar :)! Keer op keer mooie foto’s! Komen de trouwfoto’s ook nog op je blog? Dit smaakt naar meer :)!

    • Tom Leuntjens says:

      hehe thx. ik laat zeker nog meer zien de komende weken. maar zoals je merkt gaat het aan een trager tempo op de blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.