Loading...

eSession Marleen & Bart

Terwijl het trouwseizoen ondertussen terug op volle toeren begint te draaien heb ik nog enkele eSessions niet geblogd.

Marleen & Bart belden me voor het eerst op toen ik in Rome was, eigenlijk was ik niet beschikbaar op hun trouwdag maar wegens omstandigheden kwam hun datum opnieuw vrij. Van bij het eerste telefoontje leek het wel te klikken tussen ons. Bart & Marleen klonken super enthousiast en dat doet je als fotograaf alleen maar meer zin krijgen om hun fotograaf te zijn. Ik ontmoette hen voor het eerst bij hen thuis en amper 1 uurtje later zijn we er op uitgetrokken voor hun eSession! Locatie: het bedrijf waren ze samen werken. Zelf twijfelden ze aan de mogelijkheden van die locatie. Maar een enorme loods waarbij er in het dak één grote matglazen straat loopt = instant superb light. En ik 200% in mijn element. Nadien deden we ook nog een kleine wandeling met één van hun “kleine” troetels.

Marleen & Bart, wat mij betreft een super geslaagde eerste ontmoeting en ik kijk nu al uit naar jullie trouwdag!

CreatePolaroidGallery(“72157623945361822”, True);
?>

6 Comments so far  
by Simone-Michelle 05.18.10 8:59 am

whoa, wat een fantastische serie! niet normaal!
en wat een prachtige benen, ik ben jaloers ; )

by Sofie 05.18.10 7:37 am

Heel mooie reeks. Bewerking past er perfect bij!

by Jasper Van Tilburgh 05.17.10 11:22 pm

Een echte ‘Leuntjens-serie’ en weer met volle overgave!
Mooi Tom, je weet dat ik ervan geniet 🙂 Vooral de éénvoudige foto’s met véél expressie vind ik steeds weer om van te smullen.

by lizet 05.17.10 10:43 pm

hmm ik geloof dat mijn comment niet is overgekomen 😛 haha…
prachtige serie met mooie kleurgebruik & fijne DOF!

by lizet 05.17.10 10:41 pm

toffe serie!! mooi kleurgebruik en fijne dof in de foto’s!!

by Bjorn | Fotografie Luna 05.17.10 10:06 pm

Mooie reeks Tom! De passie straalt er gewoon af!