eSession Marleen & Bart

Terwijl het trouwseizoen ondertussen terug op volle toeren begint te draaien heb ik nog enkele eSessions niet geblogd.

Marleen & Bart belden me voor het eerst op toen ik in Rome was, eigenlijk was ik niet beschikbaar op hun trouwdag maar wegens omstandigheden kwam hun datum opnieuw vrij. Van bij het eerste telefoontje leek het wel te klikken tussen ons. Bart & Marleen klonken super enthousiast en dat doet je als fotograaf alleen maar meer zin krijgen om hun fotograaf te zijn. Ik ontmoette hen voor het eerst bij hen thuis en amper 1 uurtje later zijn we er op uitgetrokken voor hun eSession! Locatie: het bedrijf waren ze samen werken. Zelf twijfelden ze aan de mogelijkheden van die locatie. Maar een enorme loods waarbij er in het dak één grote matglazen straat loopt = instant superb light. En ik 200% in mijn element. Nadien deden we ook nog een kleine wandeling met één van hun “kleine” troetels.

Marleen & Bart, wat mij betreft een super geslaagde eerste ontmoeting en ik kijk nu al uit naar jullie trouwdag!

CreatePolaroidGallery(“72157623945361822”, True);
?>

6 thoughts on “eSession Marleen & Bart

  1. Jasper Van Tilburgh says:

    Een echte ‘Leuntjens-serie’ en weer met volle overgave!
    Mooi Tom, je weet dat ik ervan geniet 🙂 Vooral de éénvoudige foto’s met véél expressie vind ik steeds weer om van te smullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.