eSession Charlotte & Joris

Dit jaar bijten Charlotte & Joris de spits af voor mij. Zij geven hun jawoord op 24 April. Voor hun eSession konden we dus ook niet blijven wachten op het “perfecte weer”. Maar O wat kunnen een dikke frak, warme handschoentjes en de warmte van elkaar zorgen voor een romantische sfeer! Vorige maand maakte we samen een flinke wandeling die begon aan linkeroever, richting zuiderterras, het eilandje, om zo terug te eindigen aan linkeroever. En heel stiekem wist ik op voorhand wel dat ik nu toch eindelijk die voetgangerstunnel eens ging benutten. (ik had er wel geen idee van dat ik claustrofobisch ben)

Voor mij bewijzen deze foto’s opnieuw de fun van een eSession. Maar zeker ook het nut, het is de ideale manier voor mezelf om het koppel echt beter te leren kennen. Zowel op persoonlijk vlak maar ook hoe ze reageren eenmaal je foto’s begint te nemen. Charlotte & Joris hadden zelf héél weinig last van cameravrees (als ze elkaar maar hadden voor een knuffel) maar gaan nu zeker nog relaxer zijn op hun trouwdag. Maar dit laatste geldt ook voor mezelf, die 2 uurtjes zorgen ervoor dat ik veel persoonlijker kan omgaan met de koppels op hun trouwdag en dat zorgt dan weer voor veel meer persoonlijkheid in de foto’s. Charlotte & Joris, de wandeling heeft me deugdgedaan en ik zie jullie in April!

CreatePolaroidGallery(“72157623524974197”, True);
?>

8 thoughts on “eSession Charlotte & Joris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.