Wedding · Trouw · Sofie & Vincent

Sofie & Vincent had their wedding in October of last year. The temperatures in “het begijnhof” in Leuven were far from the 30° we had on their eSession but that couldn’t spoil the fun we had. For their dinner party they chose the awesome “toneelhuis” in Antwerp. Better known (at least here in Belgium) as “de Foyer”. In between the reception and dinner we had the chance to play around in the concert hall for some extra burlesque style pictures. And their party, well that kicked off with a big bang! Sofie & Vincent, I had tons of fun. Enjoy the pictures!


Sofie & Vincent trouwden vorige jaar in oktober. De temperatuur aan het begijnhof in Leuven lag een klein stukje lager dan bij hun eSession aan zee waardoor we het beste voor ‘s avonds hebben gehouden.Dat kon de pret niet bederven want voor het avondfeest hadden Sofie & Vincent voor het toneelhuis gekozen in Antwerpen. In de volksmond beter bekend als “de foyer”. Een super-locatie voor een fotograaf. De maître was zo vriendelijk ons ook toegang te verlenen tot de foyer en zijn balkons. Tussen receptie & diner hebben we daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt om nog wat extra foto’s te maken. En het feestje achteraf …. dat barste vlotjes los! Sofie & Vincent, ik heb me super geamuseerd. Enjoy the pictures!

6 thoughts on “Wedding · Trouw · Sofie & Vincent

  1. Vincent says:

    Gisteren zijn we het album al gaan ophalen en zoals altijd: geweldig werk!
    Nog ens bedankt Tom voor al het werk, met als resultaat zeer leuke fotos.
    Ook voor ons was het leuk samen”werken” en we zijn zeer tevreden over het resultaat.
    Thx!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.