Verandering: Huis te koop

Een groot aantal onder jullie zullen dit waarschijnlijk wel al hebben opgevangen. We beginnen aan één van onze grootste avonturen tot nu toe: we renoveren/vernieuwbouwen het huis van mijn oma. We hopen tegen het einde van het jaar daar onze nieuwe intrek te kunnen gaan nemen.

Sinds begin deze week staat ons huis in gent te koop. Misschien ben je niet meteen zelf op zoek naar een nieuwe woning , misschien ken je ook niet meteen iemand die zoekt maar toch kan je ons helpen door deze link te delen via facebook of twitter.

En als jullie mij een dienst willen doen dan wil ik jullie ook een dienst kunnen doen: als iemand via (of via via) jouw profiel de koper zou worden van ons huis, dan doe ik voor jou een shoot!

Sharen via facebook kan je met deze link doen.Sharen via twitter kan door hier te klikken.

Alvast bedankt!

Stijlvol gerenoveerde rijwoning op wandelafstand van het Gravensteen.

Gelijkvloers
Keuken en leefruimte vormen 1 geïntegreerd geheel. Veel lichtinval dankzij koepels en groot schuifraam dat uitgeeft op stadstuintje. Gerenoveerd in aug 2010 met nieuwe geïnstalleerde keuken met toestellen van Novy, Atag, Smeg. Strakke grijze tegelvloer. – Grote berging aan straatkant met inbouwkasten en plaats om fietsen op te hangen. Via berging toegang naar droge kelder.

1e verdieping
Badkamer met bad/douche & lavabo. Apart toilet en plaats voor wasmachine & droogkast. – Ruime slaapkamer.

2e verdieping
Zeer ruime mezzanine : slaapkamer & bureau – 1 kamer die dienst doet als dressing (kan omgebouwd worden naar slaapkamer)

Algemeen
nieuwe hoogrendementsketel sinds okt 2010 (conform keuringsattest) – dubbele beglazing (PVC) – geschatte energiekosten op aanvraag – EPC attest is in aanvraag (geschat op 250) – Klein beschrijf! – Geen immo!

vraagprijs 264.000€

Meer details en contactgegevens kan je vinden op immoweb,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.