Wedding Album A+O

Eerst en vooral, mijn beste wensen voor 2012. 2011 is als een speer voorbijgevlogen en ook het maken van lijstjes of voornemens vliegen mij voorbij. Ook al was het wat rustiger op mijn blog, 2011 was absoluut een geweldig jaar. Op professioneel vlak vanwege de vele leuke trouwkoppeltjes en andere opdrachten, maar vooral privé met de geboorte van Bent.

Ook 2012 beloofd opnieuw een belangrijk hoofdstuk te gaan worden in het leven van ons 3-tjes. Een grote renovatie die meer weg heeft van een nieuwbouw, de verkoop van ons huis en dus ook een verhuis zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat het een druk jaartje zal worden. Maar meer over onze plannen later.

Voor 2012 aanvaard ik opnieuw een beperkt aantal huwelijken om voldoende tijd te kunnen voorzien voor het gezin en de opvolging van de bouw. De plaatsjes zijn dus eerder beperkt….

Net zoals vorige jaren bied ik opnieuw in het pakket een standaard album aan. Een leuke 20x20cm album met 15 dikke, stevige bladen met lay-flat binding en voorzien van een witte of zwarte lederen kaft.

En, hoe die er zal uitzien is steeds een verassing… een voorbeeldje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.