Loading...

eSession Fanny & Bart

Fanny & Bart waren het eerste koppeltje die me vorig jaar gevraagd hadden om hun fotograaf te zijn. We hadden elkaar reeds enkele weken terug gezien voor de communiefoto’s van Femke, maar die reportage hebben jullie nog tegoed.

Na veel heen en weer bellen om een perfecte dag te vinden spraken we af aan hun toekomstige woning die zich nog volop in de “nieuwbouw” fase bevond. Na daar mijn ding een beetje gedaan te hebben was ik eigenlijk stiekem wel benieuwd om de azalea serre’s van de familie eens te bekijken, gevolg … nog wat foto’s. Bij het buitenkomen leuk hoog gras, en ja, je raadt het al…. nog wat foto’s. Als afsluiter zijn we naar een stoere oude houten brug boven over de schelde(?) gereden om daar een laatste serie plaatjes te nemen. Fanny had laten weten graag zwart/wit te zien dus ik heb me bij de nabewerking eens goed kunnen uitleven! Toegegeven, ik was de tijd een beetje uit het oog verloren maar het was dan ook een héél fijne namiddag.

Fanny & Bart tot op jullie trouwdag! Ik kijk er al naar uit!


5 Comments so far  
by lizet 05.17.10 10:42 pm

oehh ook een mooie serie!! 😀

by Jozefien 05.07.10 1:17 pm

Heerlijke eerste foto!

by Simone-Michelle 05.07.10 10:05 am

Wauw, echt een geweldige serie! Wat ben jij toch goed. 🙂

by Jasper Van Tilburgh 05.06.10 10:10 pm

Mooie serie. De zwart witten spreken me het meeste aan, héél helder en mooi omgezet. Ook de foto’s in het gras zijn perfect, helemaal goed. Dat beloofd een mooie huwelijksreportage te worden 🙂
Gefeliciteerd Fanny & Bart me jullie verloving en jullie schitterende fotograaf.

by EdB 05.06.10 8:33 pm

wow mooie serie weer. Die reflectie foto’s blijven cool, gaaf dat net hun handen zichtbaar zijn.