Loading...

Kicking backlog butt!

Finally finished up on Katrien & Marijn their wedding album. On to the next!
As soon as I can present them the printed album, I can post more!

KatrienMarijn-44

Edit:
Curious about the backlog with colleagues. What is your average delivery time and how big is your backlog?
Or if you got married, how long did it take your photographer to hand over your album? Hit the comments 😉

10 Comments so far  
by Thierry 11.02.09 12:19 pm

Slideshow staat typisch ca. 2 daagjes na het huwelijk online met een reeks van nabewerkte fotos, foto’s zelf volgen de week na het huwelijk.
Albums is traagjes bij mij, omwille van het feit dat ik bruidspaar maximaal inspraak geef, wat ook het resultaat is van het traag werken. Typisch spendeer ik ook ca. 20 uren aan een album, maar dat hangt sterk af van het aantal beoogde pagina’s natuurlijk…

by Jasper Van Tilburgh 08.19.09 11:39 pm

Foto’s en album zijn bij mij opgesplitst voor tal van redenen. Het koppel mag tussen de 2-4 weken rekenen op de foto’s. Het album komt pas erna en daar moet ook nog eens de fabrikantentijd bij. Damn Tom, das nie echt aantrekkelijk voor trouwers die s’anderendaags bellen om te vragen of ze al iets kunnen zien van de foto’s!

Btw,
Dikke proficiat met deze reeks he man.. Ik had het voorrecht meer te snoepen van deze reportage.
Goed bezeg!

by Nimsa 08.18.09 8:34 pm

Bij mij zijn het zes weken, heel vaak is het sneller, maar dat zeg ik er niet bij natuurlijk. Mét een album zijn het toch vaak echt zes weken.

by Jef Janssens 08.17.09 2:02 pm

Ik besteed veel meer tijd in de nabewerking dan aan het eigenlijke album. Nabewerking +/- 30 hr, album +/- 10hr. Ik kan enkel die 3 weken (soms meer hoor) aanhouden omdat ik niet zoveel huwelijken doe. Moest ik aan de frequentie van Pieter shooten was het ook 6 à 8 weken hoor, meer zelfs denk ik 😉

by tomleuntjensphotography 08.17.09 1:02 pm

previewkes kunnen er snel doorkomen bij me. final slideshow is iets wat iets langer kan duren, ik bekijk/herbekijk , bewerk/herbewerk tot ik een goed gevoel heb bij de volledige set en of niets is wat “breekt”. sneller albums afwerken moet ik nog leren.
eerste album zat 40uur in, mijn 2de nog steeds 15 a 20u. Het feit dat ik geen 8u na elkaar daar aan werk heeft er ook iets mee te maken, men moet weer in de flow komen telkens dan.

by Pieter - Fotografie Van Impe 08.17.09 12:57 pm

amai Jef, wat jij laat noemt … Ik lever de foto’s 6 tot 8 weken na het huwelijk af en zeg dit ook steeds vanop voorhand (btw dit is zonder album, dus gewoon foto’s + slideshow etc)

by Jef Janssens 08.17.09 12:41 pm

Vooral die gespreide vingers 😀
Zoals steeds heb je van die leuke teasers. Bring it on!
Ik lever de foto’s vrij laat af, ongeveer 3 weken na de shoot, maar ik licht hen daar bij het eerste gesprek reeds van in.

by dipfico 08.17.09 9:12 am

Prachtig beeld!

by Fotografie Luna 08.16.09 12:30 am

Geweldige foto!! Knap gedaan en absoluut nieuwsgierig naar de rest van de reportage

by Stephanie 08.15.09 12:15 am

effe reageren om op de hoogte gehouden te worden van de reacties – sorry Tom 🙂
(nice shot trouwens 🙂 )